Spring naar inhoud

Welke man met hoog libido denkt de 42 jarige bloedgeile negerin Faryda en haar grote cup uit Noord-Holland aan te kunnen.

Ik weet het ik val op door mijn heel erge grote borsten :).  Ik ben wel gek op mijn twee kanjers en ik heb nog nooit klachten gehad dat ze er niet graag mee speelden integendeel zelfs.  Een kerel die weet waar het in het leven om draait en dat is heus niet alleen om geld. Oke het moet er zijn om te kunnen leven maar de meeste leuke dingen kosten geen cent of toch bijna niet. Niet alles hoeft geld te kosten om iets onvergetelijks te maken. Je lacht graag en houdt ervan om spannende dingen te ondernemen en dan heb ik het echt niet over de Mount Everest te gaan beklimmen  šŸ™‚  Denk je mij en mijn grote cup aan te kunnen?  Waar ben je dan op aan het wachten?

Faryda,