Spring naar inhoud

Welke lekkere blanke man wil proeven van het geile natte poesje van de 34 jarige heerlijke negerin Jazzlesazzle uit Limburg.

Voor mijn vak heb ik al heel wat evenementen georganiseerd. Nu ga ik een keer een evenement voor mijzelf regelen. Eentje voor twee personen, jij (blanke man) en ik(lekkere donkere meid). Het enige wat wij nodig hebben is onze geilheid, en nattigheid. Bij mij is beide aanwezig en ik zal jou er graag van laten proeven. Zelf geniet ik dagelijks van mijn poesje, nu mag jij daar ook een keer van mee genieten. Jij hebt vast wel al verlekkerd mijn tekst zitten lezen. Wie weet is er toen al iets tot leven gekomen. Maar dat probeer jij nu steeds met jouw rechterhand weg te drukken. Wanneer jij hier bij mij bent hoeft dat weg drukken echt niet meer, dan ga ik er vol voor!

Jazzlesazzle,