Spring naar inhoud

Welke discrete man wil lekker van bil gaan met de 33 jarige botergeile negerin VanessaNenesj.

ik, een meid met een rijkeluis leventje, eigenlijk kan niks meer stuk. heerlijk genieten van jetsetlife. Maar dan moet mijn partner niet zo vaak afwezig zijn. Hij komt uit de VS en we hebben een woning hier, maar ik zit er vaak alleen. Zonder een man om flink mee van bil te gaan. Geen idee wat ik eigenlijk zoek, behalve dat dit misschien voor een enkele keer is. Eerlijk gezegd, tijdens de afwezigheid van mijn vent. Ik wil dit graag discreet houden. Ik sta voor alles open, ben ook niet al te moeilijk. Alles is natuurlijk beter dan zo vaak alleen in bed te moeten slapen. Je moet wel van donkere vrouwen houden. En niet schrikken van mijn uiterlijk, Ik kan wat prominent aanwezig zijn šŸ˜‰

VanessaNenesj,

1 gedachte over “Welke discrete man wil lekker van bil gaan met de 33 jarige botergeile negerin VanessaNenesj.

Reacties zijn gesloten.